Mijlpaal: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

by

‘A small step for Mankind, a giant step for me’. ┬áZo voelt het een beetje. Een ‘small step’ omdat ik voorlopig 1 dag in de week voor mijn zzp werk ga vrijmaken. Een ‘giant step’ omdat dit echt wel de nodige verandering met zich meebrengt. En dat zo vlak voor de vakantie. Ik kan niet wachten om na de vakantie te beginnen!

Ik vind het zo leuk om nu eindelijk tijd te hebben voor de dingen die ik eigenlijk al die tijd al deed, maar dan in de avonduren. En dat nekt toch wel. Zeker met een gezin met 3 kids, een echtgenoot en ultrasportieve triathlon ambities. Tijd om het roer een beetje om te gooien. 1 dag in de week neem in ouderschapsverlof en die dag kan ik nu 8 hele uren besteden aan mijn zzp-werk. En aan een boek schrijven en adminstratie en… Plannen genoeg!

Met dank aan alle mensen die geholpen hebben om het kwartje langzaam te laten vallen bij mij!